top of page
Search
  • flooraranea

Veilig leren kettingzagen én efficiënt kloven!

Eindelijk is het gelukt! Dat (vakantie)huis in Frankrijk is een feit. En dan is het nu de tijd om te gaan leven als een god in Frankrijk, toch? Ho, maar wacht eens even. De kachel moet branden, er moet hout gezaagd én gekloofd. Op je lauweren rusten is er helemaal niet bij!


Eén van de dingen die ons opvalt nu we in Frankrijk wonen is dat één van de eerste dingen die mensen hier aanschaffen een kettingzaag is. Logisch, want ineens heb je grond. En bomen. En een houtkachel die in de winter toch echt aan moet. Maar wat veel mensen niet weten is hoe je veilig met die kettingzaag zaagt. En hoe je hem zo goed mogelijk onderhoudt zodat hij zo lang mogelijk dienst kan doen. Maar hoe moet dat dan?


Dat is waar wij in beeld komen! In deze eendaagse cursus leren wij u hoe veilig kan kettingzagen, efficiënt kan kloven én hoe u uw kettingzaag onderhoud. Zodat u nog heel lang, en met al uw ledenmaten, kan genieten van het goede leven in Frankrijk.


Schrijf u nu in! Vol = vol. Bij "extra" inschrijvingen is er de mogelijkheid dat er nog een extra cursusdag wordt georganiseerd. De cursus wordt in het Nederlands gegeven.
21 views0 comments

Comments


bottom of page